Як підписати декларацію із лікарем КП Перемишлянська ЦРЛ та

див. ТУТ

Оголошення про конкурс з визначення  виконавця  послуг із збирання та вивезення  твердих побутових відходів

 

1338886691_everyday_haccp_1527759725_300x237_3_0.jpg

У вівторок, 5 червня, відбудеться навчальний семінар «Обов’язки операторів ринку. Вимоги законодавства до закладів громадського харчування та малих виробників. Гнучкий підхід». Захід орієнтований на операторів ринку - малих виробників, закладів громадського харчування, яким згідно з вимогами законодавства потрібно впровадити процедури, засновані на принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points).


 

В межах семінару учасникам нададуть роз’яснення окремих положень нового харчового законодавства, також виробники ознайомляться з підходами впровадження принципів НАССР для малих підприємств та закладів громадського харчування.

Участь у семінарі безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова.

Для реєстрації дані учасника: прізвище, ім’я, по батькові, посаду, назву підприємства, адресу організації, контактний телефон, електронну адресу, необхідно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ;   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Детальнішу інформацію можна дізнатися за телефоном 235-56-23.

Семінар відбудеться у конференц-залі департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА (м. Львів, пр. В.Чорновола, 57, 5 поверх)

Початок: о 10.00 год.

У програмі семінару

09.30 - 10.00 - Прибуття та реєстрація.

10.00 - 10.15 - Привітання. Обговорення мети заходу.

10.15 - 11.00 - Огляд нового харчового законодавства.

11.00 - 11.30 - Перерва на каву.

11.30 - 12.30 - Впровадження нових методів державного контролю відповідно до Закону України № 2042.

12.30 - 13.30 - Детальний розгляд вимог законодавства до малих підприємств (у тому числі громадського харчування)

13.30 - 14.30 - Обід

14.30 - 15.30 - HACCP – застосування гнучкого підходу.

15.30 - 16.15 - HACCP для закладів громадського харчування.

16.15 - 16.30  - Обговорення. Завершення семінару.